Disclaimer

©2015 Oh Mama wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Oh Mama kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Oh Mama is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Oh Mama. Oh Mama is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op Oh Mama staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Het is niet toegestaan om beeldmateriaal en informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Overname van foto’s, teksten of ontwerpen op andere websites of gebruik in publicaties zal als inbreuk beschouwd worden op het auteursrecht

Email- en woonadressen worden niet aan derden verstrekt, behalve wanneer dit noodzakelijk is voor het verzenden van een gewonnen prijs.

Oh Mama doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar kan geen verantwoordelijkheid op zich nemen voor leveringsproblemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *