Aangenaam!

Eindelijk! Mijn hobby’s, passies en beroep komen samen, op Oh Mama.nl. Genieten, verrukt zijn, verrast worden en enthousiasme,  zijn heerlijke dingen die iedereen op een dag zoveel en vaak mogelijk zouden moeten overkomen. Ik hoop hier met Oh Mama een klein beetje aan bij te mogen dragen.

Maar laat ik me eerst even netjes voorstellen:

Hoi! Mijn naam is Eveline Stallaart, Seksuoloog, Visagiste en bovenal Mama. Geboren en getogen in het mooie Brabantse plaatsje Heeze. Wat jaren later ben ik gaan wonen en studeren in Maastricht om met mijn diploma op zak vervolgens m’n geluk te gaan zoeken in ‘het grote’ Amsterdam.

Op dit moment woon ik in het centrum van Amsterdam, waar ik ontzettend geniet van alles wat de stad te bieden heeft. Ik ben gelukkig getrouwd en heb een zoontje van 1 jaar.

Kort geleden ben ik mijn eigen praktijk ESSH (Eveline Stallaart Sexual Health, www.essh.nl) gestart, waar ik als psycholoog/seksuoloog werkzaam ben.

Hoezo dan ook visagiste? Tijdens mijn studie psychologie kreeg ik de kans om bij grote cosmetica merken opgeleid te worden als visagiste/make-up artist. Zo heb ik als freelancer gewerkt voor Chanel, Dior en met name voor MAC. Het was een uit de hand gelopen hobby waar ik als studente een leuke bijverdienste mee had. Het groeide uit tot 1 van mijn passies en nog steeds komt mijn tool-belt (uitrusting van een visagist ;)) geregeld uit de kast voor een lieve bruid.

Sinds een jaar heb ik naast mijn grote liefde, nu ook een kleine grote liefde. De liefde was er meteen maar niet zonder slag of stoot. De eerste 3 maanden (het leken er wel 10) waren behoorlijk pittig. Ik moest naast een nieuwe balans ook mezelf terugvinden. Geen roze wolk voor ons helaas. Wel ging er een hele nieuwe wereld voor me open waarin ik merkte dat eerlijk zijn over een grijze of soms zwarte wolk iets is wat maar moeilijk wordt geaccepteerd. Je wordt al gauw als klager of als negativist gezien. Zeggen we daarom dan maar gewoon allemaal dat het zo geweldig is, die kraamtijd en eerste periode met een baby? Is eerlijk zijn naar toekomstige mama’s niet ook wat waard?

Je merkt het al, genoeg stof om over te bloggen!

Ik hoop dat ik je met Oh Mama steeds weer opnieuw kan laten verrassen, inspireren en dat het soms ook een feest der herkenning mag zijn.

Liefs,

IMG_6300

 

 

Like & Volg Oh Mama 🙂
Like de Oh-Mama Facebook-pagina! En blijf zo op de hoogte van nieuwe posts.
INSTAGRAM
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *