Must-see: Birth Day

Misschien heb je het al voorbij zien komen op NPO 2:  de tv-reeks Birth Day van Lieve Blancquaert. Lieve is moeder, fotografe en journaliste die de wereld overreist om antwoord te krijgen op haar vragen. Ze ging naar Israël, India, China, USA, Brazilië, Koeweit, Kenia, Groenland, Noorwegen, Congo, Cambodja, Rusland, Marokko.  Lieve wil weten hoe het is  om in deze landen een kind te krijgen. Hoe beinvloedt cultuur een nieuw leven? D e prachtige foto’s die ze maakt tijdens haar bezoeken, spreken tot de verbeelding.

Een zeldzaam mooie serie en boek.5ohmama

Zondag op NPO 2 om 21:10uur of 1 week lang terug te kijken op Uitzending gemist.

Lieve Blancquaert & Marjorie Blomme- Birthday- Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt- Lannoo, Uitgeverij, feb 2014 (€34,99)

 

Credits: ©Lieve Blancquaert
Like & Volg Oh Mama 🙂
Like de Oh-Mama Facebook-pagina! En blijf zo op de hoogte van nieuwe posts.
INSTAGRAM
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *