Oh Mama ♥ The Goods

Normaal hou ik bijzondere webadresjes graag voor mezelf :)…. maar voor deze keer ga ik er eentje met jullie delen: The Goods.

The Goods verzamelt eyecatchers op het gebied van mode-, en accessoire musthaves.  Achter dit bedrijf staat eigenaresse & mama Miloe. Ik besloot mijn enthousiasme over The Goods bij haar kenbaar te maken en wat weekjes later onder het genot van een bakkie koffie, vertelde ze me haar verhaal.IMG_9371

The Goods is zo’n 3 jaar geleden ontstaan nadat Miloe veel ervaring op had gedaan in de productie voor grote kledingmerken en wereldwijd geïnspireerd raakte door mode-items die ze zag  in immense mode capitals, pittoreske dorpjes, op straat of op de catwalks. Hierop besloot ze The Goods te starten, eerst heel kleinschalig en het groeide al gauw uit tot een goed lopend bedrijf.

Het werd wel een flink stuk drukker toen haar dochtertje Pomme werd geboren. Miloe weet dagelijks de ballen hoog te houden met haar eigen bedrijf, baby en hond terwijl haar man als piloot de wereld rond vliegt. Ze krijgt het steeds voor elkaar om wekelijks een nieuw aanbod van de key-items van dit moment te bieden.

Een pittige mama met een mooi bedrijf, wij houden ervan en zijn iedere keer weer benieuwd wat voor nieuws The Goods weer ‘in store’ heeft.

Benieuwd?  Klik hier om een kijkje te nemen!

WIN: De winter komt er weer aan en we mogen van the Goods  een mooie lange Lammy weggeven. Wil je kans maken op deze prachtige jas?SS15winter-4

  1. Share het Fb-bericht en
  2. Laat via een reactie (op Fb) weten Waarom jij deze winter graag warm gehouden wil worden door deze jas .

SS15winter-4027

En  vergeet natuurlijk niet de Oh Mama Fb-pagina te liken om op de hoogte te blijven!

We maken de winnaar aankomende donderdag (26 nov) bekend!

 

 

Like & Volg Oh Mama 🙂
Like de Oh-Mama Facebook-pagina! En blijf zo op de hoogte van nieuwe posts.
INSTAGRAM
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *