“Mama je make-up”

Het is je vast niet ontgaan, vorige maand plaatste de Brabantse Nikki een filmpje van haar half-opgemaakte gezicht online. Het ging de hele wereld over! Vervolgens plaatsten wereldwijd vrouwen hun half-opgemaakte gezichten online met #ThePowerOfMakeUp, om te laten zien dat je je niet hoeft te schamen voor het feit dat je make-up draagt.

Aangezien jullie me nog niet zo goed kennen, dacht ik laat ik het dan meteen goed doen en net als al die vrouwen die me voorgingen, mijn beide kanten aan jullie laten zien. Mijn kwetsbare ‘naakte’ kant en mijn verzorgde ‘dagelijkse’ kant. Dit om te laten zien dat ik beide kanten omarm maar ook omdat ik denk dat je als mama voor beide kanten kan kiezen, zolang je je maar aantrekkelijk voelt.

Dus dit ben ik, mèt de bekende mama-pigmentvlekjes en oneffenheden en mèt mijn voorkeur voor de rechterkant. 🙂koppel2

Liefs,

IMG_6300

Ps: Houd Oh Mama in de gaten voor het vervolg op deze post. Waarin ik zal laten zien hoe ik mijn dagelijkse make-up zet en welke producten ik daarbij gebruik.

Like & Volg Oh Mama 🙂
Like de Oh-Mama Facebook-pagina! En blijf zo op de hoogte van nieuwe posts.
INSTAGRAM
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *