Oh Mama ♥ VanSaar

oh-mama.nl sexuoloog

Al een tijdje zie ik ze prijken aan de polsen van vriendinnen: de armbanden van VanSaar. Zelfs bij de kapper spraken ze erover!

Een mama van 31 jaar met 2 kids die haar eigen succesvolle bedrijf runt, dat is interessant…. Tijd om tijdens een bakje koffie in de 9 straatjes in Amsterdam daar het fijne over te horen.seksuoloog essh

In 2013 zocht Sarah naar een manier om naast haar baan als producer bij een reclameburo, op een leuke manier wat extra’s te verdienen. Zoals bij velen deden de Amsterdamse huurkosten haar de das om. Tijdens een vakantie in Ibiza kwam ze op het idee om customised metalen armbanden te gaan maken. De allereerste VanSaar armband was met de naam van Sarah’s (toen) 11 maanden oude dochter Nova. Vrienden en famillie werden blijgemaakt met de armbanden en iedereen was enthousiast! Genoeg reden voor Sarah om haar eigen bedrijf VanSaar te starten.

Sarah slaat zelf met slagletters en hamer de door de klant gekozen woorden of naam in het metaal (goud-, zilver- of rosé-kleurig). Een handgemaakte en gepersonaliseerde armband is het geweldige resultaat! Heel bijzonder hoe ze alles zelf regelt, van het contact met de klant tot aan het versturen van de armbanden.

Toen onverwacht Nicolette van Dam een foto postte met een VanSaar om haar arm, ontplofte de mailbox van Sarah! Ruim 600 bestellingen werden meteen geplaatst en Sarah had niet eens voorraad in huis. Met de hulp van haar vriend en na wat nachtjes doortrekken, kreeg ze het toch voor elkaar om aan de grote vraag te voldoen. Vanaf toen stond VanSaar op de kaart!IMG_7875

Het werk voor VanSaar was al gauw niet meer te combineren met haar baan en vervolgens hakte Sarah de knoop door om deze op te zeggen. Een sprong in het diepe want alle zekerheid was vervolgens weg. Een maand later kwam het als verrassing dat ze opnieuw in verwachting bleek te zijn. Inmiddels een prachtige zoon rijker is het soms best pittig te combineren maar met her en der wat bloed, zweet en traantjes en vooral met heel veel plezier, maakt ze steeds weer iedereen blij met een unieke VanSaar!

 

*** Wil jij ook zo’n customised VanSaar armband? Ik mag er 3 weggeven! Like & deel de Facebook-site van Oh Mama en wie weet ben jij woensdag 1 van de 3 winnaars ***

Marije Kreule, Lianne de jong en Merel Ursum-Reijnen
G E F E L I C I T E E R D !!!!
Jullie zijn de winnaars van een customised VanSaar armband.

 

Liefs,

eveline stallaart seksuoloog

Like & Volg Oh Mama 🙂
Like de Oh-Mama Facebook-pagina! En blijf zo op de hoogte van nieuwe posts.
INSTAGRAM
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *