Oh Mama likes….. Fab. x Hema

Oh Mama bezocht afgelopen vrijdag de pop-up store van Fab. x Hema. Lekker druk en ik bleek een beetje underdressed :). De winkel zag er prachtig uit en alle mooie doosjes trokken meteen de aandacht. Al na de eerste dag was alles uitverkocht en de geplande tweede dag kon niet eens doorgaan!oh-mama.nl oh mama

De Fab x HEMA is een tijdelijke collectie met HEMA producten in de stijl van Fab. Er zijn 24 unieke items ontworpen. Deze items zijn verdeeld over twee collecties: De basic & de luxe collectie. De Basic collectie is in alle filialen verkrijgbaar en online. Deze lijn bestaat uit fashionable items voor dagelijks gebruik, zoals zwarte regenlaarsjes met gouden sterrenstuds, paraplu’s met unieke prints, vrolijke iPhone covers, sleutelhangers en sieraden. De Luxe collectie is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde HEMA filialen en op de website en bestaat uit mooie canvas & lederen tassen, notitieboekjes, pantysokjes en powerbanks.

“Wij zijn trots om samen te werken met een van onze favoriete Nederlandse merken. Wij wilden voor HEMA blijmakers ontwerpen die iedere dag een lach op je gezicht toveren. Items voor dagelijks gebruik met een Fab. knipoog.” zegt Fabienne Chapot, oprichter en designer van Fab.

Mijn score:) : een mooie notitieboek, een sleutelhanger en de paraplu (alles rond de 10 Euro per stuk).
IMG_8785 IMG_8786

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf morgen (12 oktober) is de collectie verkrijgbaar in alle HEMA’s . Maar wees er snel bij want het vliegt vast van de schappen af!

Liefs,

eveline stallaart seksuoloog

 

 

Bron: Grazia NL

 

Like & Volg Oh Mama 🙂
Like de Oh-Mama Facebook-pagina! En blijf zo op de hoogte van nieuwe posts.
INSTAGRAM
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *