Als je haar maar goed zit!

Heb je het al gehoord? De allereerste Föhnbar is geopend in Nederland! Je hebt er misschien wel eens over gehoord, in grote steden als New York en Londen gaan dames geregeld naar een zogenaamde blow-dry bar. Een beetje zoals je hier naar een manicure of pedicure gaat, zo kan je daar je lokken mooi laten föhnen zoals jij dat wilt. Gek genoeg bestond dit nooit eerder in Nederland. Men gaat er nu voor naar de kapper of gaat zelf aan de slag met lamme armen en gevloek & gezucht als resultaat.

Waarom zouden we niet naar een plekje gaan waar de sfeer heerlijk relaxt is, waar je gewoon binnen kan lopen en onder het genot van een goeie koffie of bubbels je je beetje bij beetje steeds mooier gaat voelen..? Dat kan dus nu gewoon bij De Föhnbar in Amsterdam.

Ik was super benieuwd en ben een kijkje gaan nemen. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door de eigenaresse Lindsay Pimontel. IMG_0473Met die prachtig gefohnde lokken van haar krijg je zelf meteen zin om gauw plaats te nemen. Onder het genot van een goeie latte vertelt ze me over haar droom die werkelijkheid is geworden. Een aantal jaar geleden tijdens enkele bezoeken van Lindsay aan Londen en New York waren de blow-dry bars haar opgevallen en vroeg ze zich af waarom dat in Nederland nog niet bestond. Nadat haar marketingloopbaan een tijd later ten einde kwam leek het alsof het zo had moeten zijn. De Fohnbar moest er gaan komen!IMG_0474

Nu nog geen jaar later is De Föhnbar een feit. Met de Föhnbar wil Lindsay het toegankelijker maken voor mensen om mooi haar te hebben. “Als je haar maar goed zit is niet voor niets een bekende uitspraak! Het kan het verschil maken in hoe je je voelt.”

Genoeg reden om het gauw eens zelf te gaan ondervinden. De Föhnbar is te vinden in de Franshalsstraat in Amsterdam en hopelijk gauw in veel meer steden!

  IMG_0477

Liefs,

eveline stallaart seksuoloog

Like & Volg Oh Mama 🙂
Like de Oh-Mama Facebook-pagina! En blijf zo op de hoogte van nieuwe posts.
INSTAGRAM
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *