Dè perfecte luiertas…hij komt! Met een beetje hulp van jou.

Een luiertas…. bij het woord alleen al krijgen veel vrouwen de rillingen, want wat zijn ze vaak leeeelijk. Maar het zou zo heerlijk zijn als het een hele mooie kon zijn èn super handig tegelijk!luiertas

Het tassenmerk Monsak wil van alle mama’s, papa’s en mama’s to-be graag weten hoe onze ideale leren luiertas eruit zou zien. Zodat ze uiteindelijk dè perfecte luiertas op de markt kunnen gaan brengen. En daar worden wij heel blij van!

Laat Monsak weten wat je vindt via deze enquete: www.enquetesmaken.com/s/a5329ce

Meer weten over Monsak? Bekijk onderstaand filmpje of klik hier.

 

Like & Volg Oh Mama 🙂
Like de Oh-Mama Facebook-pagina! En blijf zo op de hoogte van nieuwe posts.
INSTAGRAM
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *